Pau Miquel guanya la 37a Cursa del Llobregat

El ciclista de l’equip Turisme Villanúa es va imposar a l’esprint a Josep Miquel Canet

El ciclista del conjunt Turisme Villanúa, Pau Miquel, va aconseguir proclamar-se campió de la Cursa del Llobregat, que enguany va arribar a la trenta-setena edició. La tercera prova de la Copa d'Espanya Junior Cofidis, la Cursa del Llobregat, es va cobrir a un ritme frenètic entre Navàs i Sant Boi de Llobregat, a 42 km/h de mitjana, i va oferir emoció fins a l'últim moment resolt amb un bonic esprint entre Pau Miquel (Turisme Villanúa), que es va imposar davant de Josep Miquel Canet (ULBSports-Ginestar).

doc 5b0af678b468e8.77622910 H4I1528

Els equips Castillo d'Onda, Terrassa Ciclisme i Polartec-Kometa es van mostrar com els equips més actius durant els primers quilòmetres, amb continus atacs que no aconseguien prosperar i amb un gran control de l'escamot per part de l'equip del capdavanter de la Copa d'Espanya. No va ser fins l'últim dels ports de la jornada, Ullastrell, a 40 Km de l’arribada a Sant Boi de Llobregat, quan la cursa ciclista es va començar a decidir. En la pujada va atacar el líder de la Copa d'Espanya, Carlos Rodríguez (Polartec-Kometa) i va aconseguir destacar-se, trencant l'escamot, encara que va ser neutralitzat en el descens, moment que ha aprofitat Josep Miquel Canet (ULBSports-Ginestar) per anar-se en solitari.

doc 5b0af6f897b824.15043504 IMG 20180527 WA0000

A 12 quilòmetres de l’arribada, poc abans de la meta volant de Sant Vicenç dels Horts, Pau Miquel va donar caça a Canet i junts van anar junts fins al final. Pau Miquel va llançar l’esprint des de molt lluny, pràcticament a 300 metres de l’arribada, i va aconseguir treure de roda a Canet per sumar la victòria. El podi el va completar José Andrés Díaz, del OID Cycling Team; mentre que Carlos Rodríguez (Polartec-Kometa) va retenir el lideratge de la Copa d'Espanya Junior Cofidis.

DeMUO32W4AAHeHd

Quadre d’honor

L’OID Cycling Team va ser el millor equip; Carlos Rodríguez (Polartec Kometa), com a vencedor del premi de la Muntanya; Josep Miquel Canet (ULBSports Ginestar), de les metes volants; Gerard Bofill (Terrassa Ciclisme), com millor júnior de primer any; Pau Miquel (Turisme Villanúa), com a millor corredor autonòmic; i Javier Lamela (Quadis-Trek), com a millor corredor local.

La propera prova de la Copa d'Espanya Junior Cofidis 2018 serà el Memorial José Luis Jonc– Ajuntament de Ribadedeva, que se celebrarà el proper 17 de juny.

Redacció / Fotos: CC Sant Boi-LaLiga4Sports

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
89

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix