El CB Esparreguera fa història i puja a la Lliga EBA

Es va imposar davant del CB Salou, amfitrió de la competició, per 71 a 63 a la final de la Copa Catalunya

Salou ha acollit aquest cap de setmana la Final a Quatre de la Copa Catalunya Masculina de bàsquet, amb la participació del CB Esparreguera. Precisament el conjunt verd es va proclamar campió de la competició després de guanyar a la final al CB Saolu per 71 a 63. D’aquesta manera, els d’Òscar Navarro culminen una històrica temporada on han aconseguit també mantenir la condició d’invicte amb una xifra de 30 victòries consecutives a la competició. Barksdale (20 punts, 10 rebots i 28 de valoració), el millor d'un matx on Dani Fontanals ha estat el màxim anotador esparreguerí. A les semifinals, els esparreguerins es van imposar a l’FC martinenc A per 46-51.

42340012522 5ea8ea0bd6 z

El SESE A es va imposar en el partit pel tercer i quart lloc. Els nois dirigits per Carlos Espona van guanyar per 53-67 l’FC Martinenc Bàsquet A en un derbi barceloní.

Renovació

D’altra banda, Òscar Navarro va confirmar, una vegada finalitzar el partit que continuaria com a màxima responsable tècnic del CB Esparreguera a la Lliga EBA.