Viladecans estrenarà un nou poliesportiu molt aviat

Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, va visitar les obres del poliesportiu que s'està construint dins del Col·legi Sant Gabriel acompanyat dels regidors d'Esports, Pere Navarro; d'Educació, Gisela Navarro; i d'Ocupació i Empreses, María Salmerón. L'equipament, de més de 4.000 metres quadrats, estarà gestionat per l'empresa Accura i donarà servei a tota la ciutadania, més enllà dels alumnes del centre, que hi faran les seves classes de natació.

El poliesportiu, que obrirà a l'abril, comptarà amb una piscina coberta de 25x12,5 metres, una sala de fitness, tres sales per fer activitats dirigides, tres pistes de pàdel i un camp de futbol 7. El procés d'abonament per a nous socis s'obrirà abans d'acabar el mes de gener, en una caseta ubicada al costat del poliesportiu. L'Ajuntament ja treballa amb l'empresa Accura, a través del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, per a la selecció del personal de l'equipament.

Redacció – AV / Foto: AV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix