L'Sporting B, rival del Cornellà al playoff d’ascens a Segona A

Imprimeix

El partit d’anada es jugarà el 20 de maig en el municipi baixllobregatí i la tornada en terres asturianes el 26/27 de maig

La Ciudad del Futbol de Las Rozas a Madrid ha estat la seu del sorteig de la fase d’ascens de Segona B a Segona A i de Tercera Divisió a Segona B on participaran un total de 92 equips de tot l’estat, entre els quals hi ha la UE Cornellà, que lluitarà per pujar, per primera vegada a la seva història, a la categoria d’argent del futbol espanyol.

IMG 20180514 WA0005

El Real Sporting de Gijón B serà el rival de la UE Cornellà en la primera eliminatòria dels playoff d’ascens a Segona Divisió A. El guanyador d’aquest enfrontament es classificarà per a la segona ronda. El partit d’anada es jugarà al Nou Estadi Municipal de Cornellà de Llobregat el cap de setmana del 20 de maig, i la tornada es jugarà, molt probablement, a El Molinón el 27 de maig.

Cal assenyalar que el conjunt que dirigeix Jordi Roger va finalitzar en quart lloc de la classificació del grup III de segona B amb un total de 60 punts i amb un balanç de 17 victòries, 9 empats i 12 derrotes.

El rival

Els asturians van acabar a la Lliga en segona posició de la classificació del grup II, només a un punt del que ha estat el campió, el Mirandés. El filial va sumar 22 victòries, 9 empats i 7 derrotes. Ismael Cerro i Claudio Medina, amb 12 gols, són els màxims golejadors de l’equip.

DdGca0QX4AElB f

El seu entrenador és José Alberto López. “Estem molt orgullosos de la temporada que hem realitzat, i ha estat una pena que amb 75 punts no hem pogut ser campions. Ara toca lluitar a mot contra el Cornellà”, explica el tècnic. Sobre el Cornellà ha diu que "és un equip molt competitiu, amb un joc directe i tots els seus resultats de la temporada han estat molt ajustats."

Redacció / Fotos: RFEF-Sporting Gijón