El Club Handbol Sant Esteve jugarà la fase d’ascens a Pontevedra

Imprimeix

Novás, Dominicos de Saragossa i Balonmano Montequinto Ciudad Dos Hermanas de Sevilla seran els rivals dels sesrovirencs en una competició que es jugarà a la població gallega d’O Rosal del 18 al 20 de maig

El Departament de Competicions i Activitats de la Reial Federació Espanyol d’Handbol ja ha definit els grups de la fase d'ascens a Divisió d'Honor Argent en categoria masculina. Els dies 18, 19 i 20 de maig, els equips classificats per a aquesta segona fase de la temporada es jugaran, dividits en tres grups, les tres places que atorguen l'ascens a la categoria de plata de l'handbol espanyol.

DbaPZbtX0AIaDjk

Cal destacar la participació del CH Sant Esteve Sesrovires, que va finalitzar en segona posició del grup D de Primera Estatal. L’equip dirigit per Daniel Ariño s’enfrontarà al campió del grup A i amfitrió, l’Acanor Atlético Novás; al campió del grup C, Dominicos de Saragossa; i Balonmano Montequinto Ciudad Dos Hermanas de Sevilla, segon classificat del grup F. La població pontevedresa d’O Rosal acollirà la competició.

La distribució dels grups és la següent:

  • Grup A (Algemesí) | Deportivo Safa, Sant Martí Adrianenc, Visconfort Maristas Algemesí i Anaitasuna
  • Grup B (Novás) | Acanor Atlético Novás, Dominicos Saragossa, Sant Esteve Sesrovires i Balonmano Montequinto Ciudad Dos Hermanas
  • Grup C (Santoña) | ACV Balonmano Santoña, Club Balonmano Elda C.E.E., Calvo Xiria i Cajasur Córdoba de Balonmano

Tots els partits d'aquesta fase d'ascens podran veure en directe a través del streaming de la Reial Federació Espanyola d'Handbol.

Redacció / Fotos: CH Sant Esteve