Més de 800 atletes van participar en la 33a Cursa Vila de Sant Boi

Juan Manuel Álvarez i Judith Corachan van guanyar la cursa reina dels deu quilòmetres

Sant Boi de Llobregat es va convertir per un dia, el passat diumenge 6 de maig, en una de les capitals catalanes de l’atletisme. Més de 800 participants van prendre part en la Cursa Vila de Sant Boi, que enguany va arribar a la trenta-tresena edició.

27077605077 c54b25b063 z

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Juan Manuel Álvarez, del Club La Sansi, amb un temps de 35’49’’. Jorge Manzano (35’49’’) i Òscar Luque (Trail Montpedròs, 35’50’’) van acabar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la vencedora va ser Judith Corachan (JC Vaquera), amb un registre de 38’58’’. Va completar el podi Esther Cruz (Duscholux, 41’10’’) i Sònia Cruz (42’54’’).

31957905 1743218645765877 6011840761308381184 n

D’altra banda, a la distància dels 5 quilòmetres el guanyador masculí va ser Sergio Fernández (17’09’’), seguit de Roberto Barcella (CE Picornell, 17’17’’) i Àlex Manzanares (17’21’’). Ene fèmines, la primera classificada va ser Maite Sánchez (CA Sant Vicenç dels Horts), amb un temps de 21’16’’. Pilar Mínguez (22’05’’) i Sílvia Ramos (22’22’’) van ser segona i tercera respectivament.