Carles Castillejo i Janet Becerra es coronen a la Cursa de Martorell

Els més de 600 participants van desafiar la pluja en el que va ser una autèntica festa atlètica

Més de 600 persones es van donar cita ahir diumenge 6 de maig a la vintena edició de la Cursa de Martorell. La competició va tenir una doble modalitat de 5 i 10 quilòmetres, així com les dues curses infantils de 700 i 1300 metres. La pluja va ser la protagonista tot i que no va ser impediment perquè se celebrés totes les proves previstes.

cursa martorell 2

Carles Castillejo (castillejo&caceres rc), amb un temps de 30’11’’, es va imposar a la distància dels 10 quilòmetres. Radouane Nouar (La Sansi, 31’30’’) i el triatleta professional i tercer del món de triatló en categoria sots23, Nan Oliveras (Triatló Costa Brava, 31’37’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Janet Becerra va ser la guanyadora. L’atleta de La Sansi va fer un registre de 36’17’’. Ana Belén García (fisiogranollers, 41’28’’) i Anna Orozco (Martorell Atlètic Club, 42’39’’) van completar el podi.

cursa martorell 3

cursa martorell 4

Pel que fa a la prova de 5 quilòmetres, Pau Llordella (16’48’’) i la martorellenca Laia Castaño (Martorell Atlètic Club, 20’37’’) van ser els guanyadors. En la modalitat masculina, Juan Carlos Galán (CA Olesa, 16’50’’) i Albert Reixach (16’58’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Mireia Cano, amb 22’26’’, i Ona Boixader, amb 22’43’’ van arribar després de Castaño.

IMG 1356

Les curses infantils, d’edats prebenjamí fins a cadet, van aplegar 140 participants.

Redacció / Foto: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix