Xavier Areny i Marta Castroviejo guanyen la Cursa Delta Prat

La dinovena edició de la prova atlètica va aplegar més d’un miler de persones

Més d’un miler de corredors i corredores es van donar cita al Prat de Llobregat per disputar una nova edició de la 19a Cursa Delta Prat que va tenir el mataronès Xavier Areny i l’atleta de Cerdanyola del Vallès, Marta Castroviejo com a guanyadors absoluts.

Areny va fer un temps de 32’35’’ i és va imposar amb solvència als seus perseguidors, Manuel Tornero (33’18’’) i el pratenc Antonio Godoy (33’28’’), segon i tercer, respectivament a la prova dels deu quilòmetres. Pel que respecta a la prova femenina, Marta Castroviejo, amb 36’11’’, va guanyar amb marca personal i va vèncer amb molta facilitat a les seves rivals, Yolanda Riera (38’52’’), segona, i Ruth Guillem (40’15’’), tercera. Els guanyadors locals van ser Antonio Godoy (Pratenc AA) i Hostensia Soriano.

cursa delta

Una de les novetats de l’edició d’enguany, la prova de 5 quilòmetres, va tenir com a primer classificat a la categoria masculina a Albert Nogueras, que va fer un registre de 15’30’’ i Paqui Domínguez (20’40’’), en la categoria femenina, com a guanyadors absoluts.

A la finalització de la prova els corredors van valorar molt positivament la rapidesa del circuit molt adient per fer bon temps. La pluja que va començar amenaçar al principi del matí ha fet acte de presència cap al final de la cursa. Posteriorment, i com ja és habitual, es van celebrar les diverses curses infantils.

Aquesta ha sigut la 19a edició organitzada pel Periòdic Delta, el Pratenc Associació d’Atletisme i amb el suport institucional de l'Ajuntament del Prat i la Federació Catalana d’Atletisme.

Resultats 19a Cursa Delta Prat

10km. Masc.

1.Xavier Areny (Rios Running)                                 32’25’’

2.Manel Tornero (Club At. Track Tarragona)                      33’18’’

3.Antonio Godoy (Pratenc AA)                                33’28’’

10km. Fem.

1.Marta Castroviejo (Ferrer Sport)                           36’11’’

2.Yolanda Riera (Ind.)                                                          38’52’’

3.Ruth Guillem (Ind.)                                                 40’15’’

5km. Masc.

1.Albert Noguera (ISS L’Hospitalet)                         15’30’’

2.Oscar Rodríguez (CEME Atletisme)                                   15’59’’

3.Marc Espinar (Cornellà At.)                                               16’33’’

5km. Fem.

1.Paqui Domínguez (Cornellà At.)                           20’40’’

2.Mireia Suñé (FC Barcelona)                                               20’42’’

3.MªJosé Beltrán (CA Viladecans)                            22’31’’

Redacció / Fotos: Periòdic Delta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix