El Basket Almeda es classifica per a la final de la Copa Catalunya Femenina

Les cornellanenques s’enfrontaran demà davant el Boet Mataró després de guanyar a les semifinals al CBF Cerdanyola (65-50)

El Basket Almeda va fer bons els pronòstics i es va classificar ahir dissabte per a la final de la Copa Catalunya Femenina 2018, després de guanyar el CBF Cerdanyola per 65 a 50. El rival de les cornellanenques serà el Boet Mataró, que es va imposar a l’altra semifinal a l’amfitrió, Unilever Viladecans BF, per 53 a 44.

cPQjezsp54D94wpr

VXJnPYSITa9D8yCC

El partit pel 3r i 4t lloc tindrà lloc demà diumenge 6 de maig (10.15h) i la gran final està prevista a les 12.30h i s'emetrà en directe a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com.

Redacció / Fotos: BF Viladecans