Viladecans acull la Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina

Imprimeix

Boet Mataró, Viladecans BF, Basket Almeda i CBF Cerdanyola seran els protagonistes de la Fase Final

L’Àtrium de Viladecans acollirà aquest cap de setmana del 5 i 6 de maig la Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina 2017-2018, que comptarà amb la presència del Mataró Parc Dori Dori Boet, Basket Almeda de Cornellà de Llobregat, CBF Cerdanyola i Unilever Viladecans BF.

Les semifinals tindran lloc el dissabte 5 de maig mentre que el partit pel 3r i 4t lloc (10.15h) i la gran Final (12.30h) estan previstes al matí del diumenge 6 de maig. A les 18.05h arrencarà la primera semifinal, protagonitzada pel Boet Mataró i l'amfitrió Viladecans BF. Tot seguit, a les 20h, serà el torn del segon duel, que enfrontarà l'Almeda amb el Cerdanyola. Un any més, les dues semifinals com la final s'emetran en directe a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com.

Radiografia

Joan Carles Díez és el màxim responsable tècnic de l’Unilever Viladecans, amfitrió de la competició i que es va classificar en quart lloc del Grup III, amb un registre de nou victòries i cinc derrotes (al Grup II de la fase prèvia, 13-3). Les viladecanenques també han ofert senyal inequívoc de clar rendiment ascendent i desembarquen a una Final a Quatre que juguen "a casa" amb les màximes aspiracions possibles. El quadre de Viladecans, que va finalitzar com a líder el G2, ha acreditat un 5-3 en aquest segon capítol de la Copa Catalunya. Les baixllobregatines tenen vocació ofensiva, ja que és el segon atac més potent. Les bases Sònia Pascual i Nidia Jiménez, l'anotació de l'aler Marta Guerrero i el domini interior d'una Silvia Marcelo en gran estat de forma seran les seves armes fonamentals.

almeda senior basquet

DboKHrRXUAEjeDF

D’altra banda, el Basket Almeda, dirigit per Toni Pallé, arriba amb la segona plaça del Grup 3 sota el braç, amb un bagatge de nou guanys i cinc ensopegades (al Grup 1 de la fase prèvia, 13-3). Les cornellanenques, que compareixen dues campanyes després de la darrera aparició a La Farga de Banyoles, on van ser finalistes, han dut a terme un exercici per emmarcar i sempre s'han crescut en els moments més complicats. Són la tercera millor defensa i la plantilla amb més jugadores joves. Cal destacar a Cristina Pujol, Laia Clavero, Cristina Peña i les flamants campiones júnior Preferent Laura Piera i Carolina Guerrero.

Darrers campions Copa Catalunya Femenina

2016-17 Barça CBS


2015-16 Joventut Les Corts


2014-15 SR Lima-Horta


2013-14 Snatt's Femení Sant Adrià


2012-13 Joventut Les Corts


2011-12 Girona FC


2010-11 Cravic Reus Deportiu

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans