El Basket Almeda es proclama campió de Catalunya Júnior Femení

Imprimeix

Les cornellanenques jugaran el Campionat d’Espanya de la categoria, mentre que Barça CBS va finalitzar en quart lloc de la competició

El pavelló Lluís Bach de Girona va acollir els passats 28 i 29 d'abril de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent. El Basket Almeda de Cornellà es va proclamar campió després de superar, en una final molt disputada, a l'Snatt’s Femení Sant Adrià per un 61-69.

almeda junior 2

En una final molt igualada, les de Sant Adrià del Besòs de Dani José van aconseguir marxar al descans guanyant 34-30. A la represa, en canvi, el conjunt cornellanenc, entrenat per Toni Pallé, va aconseguir obrir una petita escletxa en el marcador al final del tercer període. En el darrer quart les grogues-i-negres van aprofitar aquest avantatge per acabar de sentenciar la final i aixecar el títol de campiones.

almeda junior 3

La millor jugadora de la final fou Laura Piera (14 punts) juntament amb la seva companya d'equip a l'Almeda, Carolina Guerrero (10 punts i 8 rebots) en finalitzar el matx amb un 17 de valoració.

santfeliu junior

Qui finalment es va fer amb la tercera posició va ser el Citylift GEiEG Unigirona en superar al Barça CB Santfeliuenc, entrenat per Josep Gómez, en un partit pel tercer i quart lloc. El resultat va ser 62-50. Els tres primers classificats accediran al Campionat d'Espanya de clubs Júnior que enguany es disputarà del 6 al 12 de maig a Huelva.

Classificació final Campionat de Catalunya 2017-18

1r BASKET ALMEDA 1

2n SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A

3r CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA A 

4t BARÇA CBS A

Redacció / Fotos: FCBQ