Es presenta la 33a Cursa Popular Vila de Sant Boi

La prova atlètica tindrà lloc el diumenge 6 de maig on hi ha previst la participació d'un miler de persones

Avui s'ha presentat la trenta-tresena edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi que tindrà lloc el proper diumenge 6 de maig. Es tracta d'una prova tradicional del calendari esportiu de la ciutat, amb un fort caràcter solidari, que cada any reuneix a centenars de corredors i corredores. A l'acte de presentació han assistit l'alcaldessa, Lluïsa Moret, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi, Maria Antònia Barragán, el president del Club d'Atletisme Sant Boi, Josep Martí, i Ariadna Verge, Business Development Manager de Quadis Autocentre (lloc on s’ha realitat l’acte).

20180427 100757

L'alcaldessa ha destacat el fet que "és una activitat popular que es fa en família per gaudir de l’espai públic i, a més, per promocionar l’activitat esportiva. També té una gran importància el component solidari, ja que part dels ingressos de les inscripcions aniran a la investigació en salut mental que realitza el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La cursa ajuda a projectar-nos com a ciutat, gràcies a la gran tasca del Club d'Atletisme i la col·laboració de Quadis, una empresa consolidada al nostre municipi”.

El president del Club d'Atletisme Sant Boi, Josep Martí, ha insistit en el fet que "Sant Boi sencer col·labora en aquest cursa, que cada vegada es fa més gran". També ha agraït la "col·laboració dels patrocinadors, l'Ajuntament i tothom que ha treballat en l'organització per fer-la possible”. Hi ha previst la participació d’un miler d’atletes.

Ariadna Verge, de Quadis Autocentre, patrocinador principal de l'esdeveniment, ha assenyalat durant la seva intervenció que "estem molt orgullosos de col·laborar en una activitat com aquesta. Com a empresa estem molt contents de ser al darrere i donar suport a un esdeveniment esportiu tan important de la ciutat."

El cartell

El disseny enguany del cartell anunciador de la Cursa Vila de Sant Boi ha estat gràcies a la col·laboració d’una empresa local RunnAir. “Estem molt orgullosos del cartell d’aquest any, ja que ha sorgit d’un emprenedor local, que està potenciant el món de l’activitat atlètica. Són molts calçats posats junts amb una característica d’evolució cromàtica, que vol significar la diversitat perquè és una cursa diversa que vol acollir a tothom i que, a més a més, és una cursa de Sant Boi i per això hi ha els dos símbols més característics del nostre municipi: l’ermita de Sant Ramon i la parròquia de Sant Baldiri”, explica l’alcaldessa.

20180427 101753

Quatre modalitats i novetat

La cursa està dividida en quatre modalitats amb diferents itineraris. Enguany, igual que a les darreres edicions, el circuit 10K passarà pel recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Per fer-lo més amè i divertit, l’itinerari inclourà punts amb activitats d’animació a càrrec de Can Paulet Percussió, Toquikitoqui Batucada (Santa Coloma de Cervelló), Orquestra Banda Sant Josep, Bum Bam Boi Percutors i Percussió Casablanca. Pel que fa a les curses per als més petits, enguany s’hi incorpora el recorregut "Baby race", dedicat als nens i les nenes de 0 a 6 anys.

Prova solidària

D’altra banda, el Club Atletisme Sant Boi farà arribar una part de cada inscripció als òpens populars de 5 i 10 km al Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’objectiu d’invertir més recursos per a la investigació en salut mental. La cursa està organitzada pel Club d’Atletisme Sant Boi amb el suport de l’Ajuntament, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i el patrocini principal de Quadis Autocentre Sant Boi.

Tots els participants rebran a l’arribada una bossa d’obsequis, gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa. Es pot trobar tota la informació i realitzar les inscripcions al web cursasantboi.com.

Redacció / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix