Torna la Mitja Kids del Papiol amb molta força

Imprimeix

La tercera edició aplegarà tres-cents participants, tot un rècord

El proper dimarts 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. L’objectiu de la prova és encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits. Es tracta de la primera cursa d’aquestes característiques a la comarca del Baix Llobregat, adreçada a corredors i corredores de menys de 18 anys. Hi participen infants i joves del Papiol, però també d’altres poblacions dels voltants. L’any passat el nombre de participants va ser de 279 i l’anterior, de 217. Aquest any, s’ha arribat a les 300 inscripcions.

kids papiol 2

Lema i circuits

La Mitja Kids té com a lema “el que importa és participar”. D’altra banda, els circuits que proposa la Mitja Kids del Papiol són quatre, pel Parc Natural de Collserola i dins el terme municipal del Papiol. En els quatre casos, el punt de sortida i de meta se situarà a Les Escletxes. La sortida serà a les 10 del matí. Els corredors i les corredores participaran en les diferents categories que s’han establert per franges d’edat: Mitja Mini (1.000 metres), Mitja Kids (1.500 metres), Mitja Joves (3.000 metres) i Mitja Júnior (5.000 metres).

Campanya solidària

Un altre distintiu dels esdeveniments amb el segell Mitja del Castell són les campanyes solidàries que promouen. Així, l’edició d’enguany de la Mitja Kids ha aconseguit portar personalment al Marroc un munt de calçat gràcies a la campanya que van organitzar recentment una campanya per recollir sabates d’infant entre els veïns i veïnes del Papiol. 

Redacció / Fotos: Mitja Kids