Molins de Rei i Sant Boi, a la fase d’ascens de Primera Nacional de voleibol

El municipi alacantí d’Altea acollirà la competició del 10 al 13 de maig

La Reial Federació Espanyola de Voleibol ha designat Altea com a una de les seus de les fases finals de la Segona Divisió femenina que se celebrarà del 10 al 13 de maig. Els equips baixllobregatins de CV Molins de Rei i CV Sant Boi hi participaran. La classificació la van aconseguir a la Final a Quatre de la Primera Divisió Femenina catalana que es va celebrar a Molins de Rei on també van participar el CV Olot i CV Sant Esteve Sesrovires. El campió va ser el CV Molins d’Alejandro Pérez després de guanyar 3-0 a les santboianes. A les semifinals, les molinenques es van imposar al conjunt sesrovirenc per 3-1, mentre que a l’altra eliminatòria, l’equip santboià va guanyar l’Olot també per 3-1.

cvmolins

CV Molins de Rei

cvsantboi

CV Sant Boi

Un total de nou equips participaran en la fase d’Altea que dona accés a la Primera Nacional. En la fase prèvia, el CV Sant Boi, segon de Catalunya, s’enfrontarà a l’AD Miguel Català (primera d’Aragó) i al CV Altea (segon de València). Mentrestant, el CV Molins de Rei (primer Catalunya) jugarà davant el CV Saragossa (segon d’Aragó) i el CV Pòrtol (primer Illes Balears).

Redacció / Foto: CV Molins de Rei-CV Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix