Domini baixllobregatí en els Campionats de Catalunya de bowling

La competició es va celebrar del 20 de gener al 22 d’abril a les instal·lacions del Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts

Aquest cap de setmana es van celebrar les darreres sèries dels Campionats de Catalunya de bowling. La competició es va disputar en tres fases del 20 de gener al 22 d’abril i va tenir lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, amb una participació total de 96 esportistes de 17 clubs de tota Catalunya.

Elisabet Cejudo, de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí, es va proclamar campiona de Catalunya de bowling. Lia Mojarro, de l’Xtreme Bowling Club de Sant Vicenç dels Horts, va finalitzar en tercera posició. Mentrestant, Àxel Guimó, del CB Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, es va proclamar subcampió de Catalunya en categoria masculina després de perdre per només 17 pals davant Lluís Montfort, del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses.

20180412P VISTA BOWLING

En la prova de parelles, clar domini de la parella del Diagonal formada per Àxel Guimó i Marcial Ovide amb un total de 7581 pals es van fer amb la medalla d’or. A la prova de parelles mixtes, èxit total del Xtreme Bowling que es va fer amb les tres medalles, L’or va ser per a Elisabet Cejudo i Moisés Sempere; argent per a Lia Mojarro i Sergio Retamal i bronze per a Núria Melchor i Jordi Martí.

D’altra banda, l’equip del CB Diagonal, format per Àxel Guimó, Marcial Ovide, Sergi Montaña i Moisés Pérez van conquerir el campionat en la prova d’equips.

Redacció / Fotos: Arxiu