L’Alcobendas, rival de la Santboiana en els playoff pel títol

L’eliminatòria classificatòria per a les semifinals es jugarà a la ciutat madrilenya el cap de setmana del 5-6 de maig

Aquest cap de setmana va finalitzar la competició regular a la Divisió d’Honor de rugbi. La UE Santboiana, sisena a la classificació, ja coneix el seu rival a la primera eliminatòria dels playoff per al títol de la Lliga Heineken. Es tracta de l’Alcobendas Rugby, que va finalitzar en tercer lloc. L’enfrontament, a partit únic, es disputarà a la ciutat madrilenya el cap de setmana del 5-6 de maig.

En els dos partits de Lliga que han enfrontat els dos equips cal destacar que en el primer, disputat a Alcobendas, la UE Santboiana va perdre per 46 a 22, mentre que el segon, precisament que es va celebrar aquest passat dissabte, els baixllobregatins es van imposar per un clar 78 a 7.

El guanyador s’enfrontarà a les semifinals davant del SilverStorm El Salvador, segon classificat a la Lliga regular, a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid també a partit únic.

 Redacció / Fotos: CachaPhotography

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix