Triple èxit comarcal en la Copa Federació de bàsquet

El CB Olesa i el CB Cornellà, jugaran la final femenina, i el CB Igualada i el CB Martorell, la masculina.

Avui dissabte s’han jugat les semifinals de la Copa Federació de la Copa Catalunya que s’estan celebrant a Cornellà de Llobregat, en la categoria femenina, i a Martorell, la masculina. Cal destacar que en noies,  els dos respresentats comarcals van vèncer en les seves respectives eliminatòries. Així doncs, el CB Cornellà i el CB Olesa jugaran la final. En nois, la final la disputaran el CB Igualada i el CB Martorell Solvin.

Les olesanes es van imposar al Joventut Les Corts per 67 a 54 on cal destacar l’aportació de la jugadora rusa Olga Podkovalnicova, que amb 31 punts i 11 rebots va ser clau per la victòria de les del Baix Llobregat Nord. Després d’una primera part igualada, un parcial en el tercer quart de 22 a 13 va ser determinant pel desenllaç final. D’altra banda, el CB Cornellà també es va classificar per a la final després de guanyar el FC Girona B per 70 a 56. Les amfitriones no van fer una bona primera part, però a la represa la defensa i l’encert en atac va ser determinant pel seu triomf.

3r i 4t lloc i Final (08/01/2012)

17.00 h Girona FC - Joventut Les Corts

19.15 h  CB Olesa-CB Cornellà

En la categoria masculina, el CB Igualada es va desfer en les semifinals del CB Sant Josep per 67 a 75, gràcies a un parcial de 14 a 24 en el darrer quart que va trencar l’equilibri en el marcador. Mentre, el CB Martorell -foto- va fer bons els pronòstics i es va imposar davant del CB Santa Coloma per 74 a 59. Els martorellencs sempre van anar per davant en el lluminós i mai van veure perillar la victòria.