Triple èxit comarcal en la Copa Federació de bàsquet

El CB Olesa i el CB Cornellà, jugaran la final femenina, i el CB Igualada i el CB Martorell, la masculina.

Avui dissabte s’han jugat les semifinals de la Copa Federació de la Copa Catalunya que s’estan celebrant a Cornellà de Llobregat, en la categoria femenina, i a Martorell, la masculina. Cal destacar que en noies,  els dos respresentats comarcals van vèncer en les seves respectives eliminatòries. Així doncs, el CB Cornellà i el CB Olesa jugaran la final. En nois, la final la disputaran el CB Igualada i el CB Martorell Solvin.

Les olesanes es van imposar al Joventut Les Corts per 67 a 54 on cal destacar l’aportació de la jugadora rusa Olga Podkovalnicova, que amb 31 punts i 11 rebots va ser clau per la victòria de les del Baix Llobregat Nord. Després d’una primera part igualada, un parcial en el tercer quart de 22 a 13 va ser determinant pel desenllaç final. D’altra banda, el CB Cornellà també es va classificar per a la final després de guanyar el FC Girona B per 70 a 56. Les amfitriones no van fer una bona primera part, però a la represa la defensa i l’encert en atac va ser determinant pel seu triomf.

 3r i 4t lloc i Final (08/01/2012)

17.00 h Girona FC - Joventut Les Corts

19.15 h  CB Olesa-CB Cornellà

En la categoria masculina, el CB Igualada es va desfer en les semifinals del CB Sant Josep per 67 a 75, gràcies a un parcial de 14 a 24 en el darrer quart que va trencar l’equilibri en el marcador. Mentre, el CB Martorell -foto- va fer bons els pronòstics i es va imposar davant del CB Santa Coloma per 74 a 59. Els martorellencs sempre van anar per davant en el lluminós i mai van veure perillar la victòria.

3r i 4t lloc i Final (08/01/2012)

17.30 h CB Sant Josep - CB Santa Coloma

19.30 h CB Igualada - CB Martorell Solvin

Marçal Fontanals / Foto: FCBQ
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix