La Portals torna a ser tot un èxit tot i la pluja

Albert Balcells, exciclista professional, va tenir un merescut homenatge

L’edició d’enguany de La Portals 2018 serà recordada per les dificultats que va comportar la gran quantitat de pluja que va caure i que va convertir en fangars els camins que havien de travessar els ciclistes. Tot i les inclemències meteorològiques, les ganes de fer esport per part dels participants, la voluntat i compromís dels voluntaris i la capacitat dels organitzadors per resoldre qüestions logístiques van convertir aquesta edició en tot un èxit.

portals 2018 2

portals 2018 3

portals 2018 4

portals 2018 portada

portals 2018 1

L’abundat pluja de diumenge no va ser cap sorpresa, perquè també va estar a punt de protagonitzar la jornada de dissabte, La Portals BTT Solidària, que finalment va tenir lloc sota un cel amenaçador però que va respectar el desenvolupament de la pedalada. Els participants van haver de fer un traçat de 15 quilòmetres.

portals soli 2018

Diumenge, el fang va tacar tothom de marró, però també va convertir aquesta edició en èpica. Els participants van haver de recórrer 60 quilòmetres, en una jornada de les que creen afició de cara a anys vinents.

Homenatge

Cal recordar que l’exciclista professional català de BTT, Albert Balcells va ser homenatjat pel Club Esportiu Lataca. Balcells va participar en el Campionat del Món del 1991 i va ser campió d'Espanya. Va guanyar quatre Campionats de Catalunya (1992, 1993, 1994, 1996). En 1995 va ser número 1 del rànquing espanyol. 

homenatge.barcells 1

homenatge barcell2 2

 

Redacció / Fotos: Aj. Collbató

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix