Collserola va acollir la desena edició de la Cursa de les Aixetes

Ricard Pérez i Albada Blay es van imposar enguany a la mitja marató

Més de 160 persones es van donar cita ahir diumenge 8 d’abril en la desena edició de la Cursa de les Aixetes. Una jornada atlètica on també es va organitzar una marxa solidària que va aplegar un gran nombre de persones (el recorregut va tenir 11 quilòmetres). Cal recordar que la recpatació va anar destinada a l’obra social de l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la cura de malalties infantils.

Les dues curses, que estan organitzades pel Grup Excursionista Santfeliuenc (Geps) i l'Associació Esportiva Fondistes Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindran la sortida i arribada al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro i el seu recorregut inclou diferents zones del Parc de Collserola.

Captura de pantalla 2018 04 09 a las 00.05.41

A la mitja marató, el campió en la categoria masculina va ser Ricard Pérez, de la Unió Ciclista Sant Cugat, amb un temps d’1h23’10’’. Boris Vallès (Run BCN, 1h27’03’’) i Amaury Dehez (1h’28’49’’) van arribar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Albada Blay, del Sant Feliu, amb un registre d’1h43’18’’. Laura Castillejos (1h45’44’’) va arribar en segon lloc, mentre que Isabel García (CA Gavà, 1h46’39’’) fou tercera.

Redacció / Fotos: Jordi-Ferran

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix