Doblet del Real Madrid en el XII Trofeu FIBA CB Castelldefels

Imprimeix

Els blancs es van imposar a les finals del torneig U14 i U13 davant de l’FC Barcelona

El Real Madrid va demostrar que enguany sí era el gran favorit a endur-se el XII Trofeu FIBA CB Castelldefels Mundo Deportivo. Tant és així, que els blancs es van imposar als dos tornejos de la competicìó (U14 i U13). El trofeu, organitzat pel CB Castelldefels i l'Ajuntament (Àrea d'Esports), es va disputar als Poliesportius Municipals de Can Roca i Can Vinader entre els dies 28 i 31 de març.

A la gran final del torneig U14 el Real Madrird es va desfer de l’FC Barcelona per 17 punts de diferència (71-54) amb Ab Sediq Garuba com a jugador destacat (9 punts, 17 rebots i 2 assistències a la final), qui va endur-se el trofeu al jugador més valuós del torneig. El partit pel tercer i quart lloc el van jugar el Joventut de Badalona i l'Unicaja de Málaga. El resultat final va ser de 78-67 a favor dels malaguenys.

DZe2asKWsAAsUYc

Al torneig B (U13), la final va tenir de nou al Real Madrid i el FC Barcelona com a protagonistes, amb els seus equips B. El partit també es va decantar de la banda blanca, amb un marcador final de 77-67. De nou, el jugador més destacat va ser un madridista, Kaya Mutambirwa. El partit pel tercer i quart lloc el van disputar el Joventut de Badalona i el Frankfurt. El triomf va ser pels alemanys, amb un marcador final de 67-52.

El BBA Castelldefels 2005 va acabar la competició en desena posició, després de perdre el partit pel novè lloc contra l’FC Bayern de Munich B (58-39).

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-CB Castelldefels