Premis de la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport de Martorell, a punt

L’acte se celebrarà el 6 d’abril a Ca n’Oliveras on es presenten 49 finalistes en diferents categories

El jurat dels Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell es va reunir a la Casa de la Vila i va deliberar els finalistes i els guanyadors del certamen. Van haver de triar entre 131 candidatures que havien presentat les entitats, de les quals han sortit 49 finalistes. Els periodistes Raül Llimós i Antoni Real així com l’atleta viladecanenc Carles Castillejo van formar part d’un jurat presidit per l’alcalde, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva.

Nit de lEsport 03

El jurat va decidir els guanyadors de cadascuna de les 12 categories, sorgits d’una relació de 49 finalistes: persones, entitats, activitats i empreses. Els guanyadors es mantindran en secret fins la gala, que se celebrarà el 6 d’abril a Ca n’Oliveras, presentada per la periodista Elisabet Carnicé.

Els finalistes

Dirigents de l’esport: Francisco Pérez Peinado; Francisco Esteban García; Jordi Gay Cano; Eva Rodríguez Torras, Josep Ramon Vigueras i Andreu Tejedor Cros.

L’activitat física i l’esport inclusius: Rubén Capúz Peralta; Club Social Punt de Trobada; Lucía Escalante Ortiz i Natació adaptada del Club Natació Martorell.

L’activitat física i l’esport per la cohesió social: Heroes of the Cruyff Court; Grup F Aigua Salut Gent Gran; Arc de Sant Martí-Club de Futbol Martorell i les 6h de natació del Club Natació Martorell.

L’activitat física i l’esport saludable: Institució Escolar Balmes; Grup d’atletisme i salut del Martorell Atlètic Club; Natació Esportiva del Club Natació Martorell i Martorell Pàdel Club.

L’esportista de l’any (femení): Maria Casas Collell; Lucía Escalante Ortiz i Bel Martínez Trepat.

L’esportista de l’any (masculí): Mario Fuentes Carrasco; Lluís Casanova Adell i Arnau Miret Barrull.

Millor organització d’esdeveniments esportius: Final de la Copa Catalana femenina de rugbi; organització del Torneig Cadet del Club Bàsquet Martorell; Cursa dels 5 i 10 Km del Martorell Atlètic Club i Torneig de Bàsquet Mini Vila de Martorell.

Pioners de l’esport: Josep Batlle De Sanjosé; Xavier Fontelo Castillejos; Josep i Francesc Comajuncosas Casasayas; Antonio Folqué Serres i Joan Tort Matas.

Promoció de la igualtat d’oportunitats per a l’accés i la pràctica d’activitat física i esportives: Martorell Gimnàstic Club; Hipofuries-Equip femení del Rugby Club Martorell; Cadet/juvenil de l’Associació Pares i Mares del Futbol Sala Martorell i primer equip femení del Club d’Handbol Martorell.

Reconeixement al centre educatiu: Escola José Echegaray, Escola Juan Ramón Jiménez; Escola Lola Anglada i Institució Escolar Balmes.

Reconeixement al patrocinador de l’any: INOVYN Química España sl; Autoescola Nova; FisioMedic Sant Esteve; Família Puig (JP Selecta) i Niubó Administració.

Valors de l’esport: Arnau Fàbregas Yedra (infantil C Club de Futbol Martorell); David Hernández (infantil B del Club de Futbol Martorell); Manel Vera Cobo i Trofeus Massana.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix