El Canal Olímpic acollirà una competició preolímpica de piragüisme

La instal·lació aplegarà més de 300 palistes de 60 nacionalitats que participaran en les proves classificatòries dels Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018

El Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels recuperarà l'esperit inaugural més de 25 anys després amb les classificatòries de piragüisme dels Jocs Olímpics de la Joventut que se celebraran a Buenos Aires (Argentina), que a partir del 6 d'abril reuniran a Castelldefels a més de de 300 palistes de 60 nacionalitats, d'edats compreses entre els 15 i els 18 anys. La competició es desenvoluparà del 12 al 15 d'abril, si bé a partir del 6 d'abril començaran els entrenaments de les diferents delegacions.

El suport de la Secretària General de l'Esport ha estat determinant perquè la Federació Internacional de Piragüisme (International Canoe Federation-ICF) apostés pel canal, que “reuneix diverses qualitats, com són l'interès esportiu, unes bones instal·lacions, un aeroport internacional proper i moltes possibilitats d'allotjament de proximitat”, segons l'organització. L'Ajuntament de Castelldefels dóna també el seu suport a l'esdeveniment.

Piraguismo

La competició

De la fase classificatòria del Canal Olímpic de Catalunya sortiran 58 palistes (29 homes i 29 dones), que, afegits a les dues places assignades al país organitzador, l'Argentina, i a les quatre que es donen per universalitat, conformaran els 64 palistes que participaran. A Castelldefels, cada federació esportiva pot presentar fins a 8 palistes (dos per cadascuna de les quatre categories: K1 masculí i femení, i C1 masculí i femení), i es disputen 8 competicions.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix