Primavera molt atlètica i solidària a Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

El mes d’abril se celebraran la IV Milla Monmanyesa i la X Cursa de les Aixetes

Arriben la quarta edició de la Milla Monmanyesa i la desena Cursa de les Aixetes per promoure l'esport i la solidaritat, ja que ambdues curses destinaran els seus beneficis a l'investigació de la síndrome de Rett i a l'Hospital Sant Joan de Déu, respectivament.

RETT MILLA 01

L’AMPA del’escola Josep Monmanym amb col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, organitzarà la Milla Monmanyesa, una jornada lúdica on l'esport i la solidaritat són els protagonistes. La cursa tindrà lloc el diumenge 15 d'abril del 2018 a partir de les 10 h al barri de Mas Lluí. La sortida i arribada seran al carrer de Carles Buïgas. Enguany es presenta sota el lema "Ajudar és guanyar" i, igual que en les tres edicions anteriors, inclou curses de diferents categories atenent a l'edat dels participants.

D’altra banda, Collserola acollirà el diumenge 8 d'abril la 10a Cursa Solidària de les Aixetes, un esdeveniment esportiu i solidari que inclou dues proves i que enguany arriba a la primera dècada. D'una banda, una mitja marató de prop de 20 km de recorregut, i de l'altra, una marxa d'una mica més de 10 km, de caire no competitiu.

Aixetes

Les dues curses, que estan organitzades pel Grup Excursionista Sanfeliuenc (GEPS) i l’Associació Esportiva Fondistes Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindran la sortida i arribada al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro i el seu recorregut inclou diferents zones del Parc de Collserola. És una de les proves de trail de la II Lliga Trail.

Redacció / Fotos: Arxiu