Emotiu homenatge a Miguel Jurado, fundador i entrenador de la Peña Jurado

Imprimeix

Diversos exfutbolistes van participar en el reconeixement en un acte que es va celebrar a l’Avenç d’Esplugues de Llobregat

L’Avenç d’Esplugues de Llobregat va acollir, el passat 20 de març, l’emotiu homenatge d’exjugadors de la Peña Jurado i At. Padró al fundador i entrenador de la Peña Jurado. Després de 55 anys, diversos exfutbolistes es van retrobar i “li van voler agrair la seva dedicació per formar esportistes i esportistes”, segons explica el cornellanenc Jaume Langa. “Era una època on pràcticament no existien gaires equips a Cornellà de Llobregat. De fet alguns, com García Soriano i Eduardo Carreras, van arribar a jugar fins i tot a Primera Divisió”, afegeix.

IMG 20180320 WA0007

IMG 20180320 WA0008

A l’acte hi van assistir Jesús, Martí, Juanillo, Massana, Mito, Pablo, Jaume Langa, Puertas, Joe, Simón, Albiol, Jiménez, Llanos ‘Tete’, Alabart i Nico. Exjfutbolistes de l'època que van compartir una bona estona amb “el míster” Miguel Jurado. El moment més emotiu va ser l'entrega d’una placa com a “agraïment per la seva brillant i exitosa dedicació al futbol infantil del Baix Llobregat”.

Redacció / Fotos: J.L.