El 10è GP Vila del Papiol de ciclisme va acollir uns 150 participants

Els guanyadors van ser Antonio Mateos (M40), Santi Sala (M50), José Nocete (M60) i Júlia Casas (Femení)

Al voltant dels 150 corredors es van donar cita el passat diumenge 18 de març a la desena edició del GP Vila del Papiol de ciclisme, tercera prova puntuable per a la Veterans Xallenge Catalana. Els participants van haver de recórrer 64 quilòmetres (M40) o 56 (M50-60-Fémines).

El guanyador a la general va ser Antonio Mateos, del RR Bikers Club, amb un temps d1h29’01’’, seguit de Mirco Merotto (Gerunda CC, 1h29’01’’ i Xavier Pérez (Pinturex-team Lozano, 1h29’01’’). Aquests tres, a més, van pujar al podi a la categoria M40. Per equips, es va imposar el Gerunda CC, mentre que Antonio Manuel Mateos va ser el primer en les metes volants.

13313669 10206767245841139 1527709139 o

A la categoria M50, el primer classificat va ser Santi Sala, del Noel-Tadesan, amb un registre d’120’49’’. Eduardo Roca (Immobiliarias León, 1h20’49’’) i José Gázquez (RCB Motor Begues, 1h20’49’’), van acabar segon i tercer respectivament. D’altra banda, el campió a la categoria M60 va ser José Nocete (Immobiliarias, León, 1h20’49’’). Per equips va vèncer Immobiliarias León, i les metes volants José Madrigal.

I a la categoria Elit femení, Júlia Casas, del Probike Club, va guanyar amb un temps d’1h20’49’’, seguida de Noemí Ferré (Probike Club, 1h21’41’’) i Elisabet Escursell (Glas-Smurfit Kappa, 1h21’41’’).

Redacció / Fotos: Arxiu