Viladecans celebra la vint-i-cinquena Nit de l’Esport

Imprimeix

Durant l’acte, que es va celebrar a l’Atrium, es van lliurar fins a 90 premis

La Nit de l'esport de Viladecans, que enguany va arriba al quart de segle, es va celebrar a l’Atrium. L’acte va reconèixer l'esforç i dedicació dels esportistes locals que van aconseguir estar al més alt del podi la temporada passada, així com dels clubs de la ciutat que van realitzar una meritòria temporada 2016-2017. Segons l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, explica que “el que reconeixem no és només els esportistes sinó també tota la feina que fan les famílies, la gent dels clubs que estan cada dia lluitant perquè els seus fills puguin fer esport.”

nit esport viladecans 3

Dues gales

Patinatge artístic, futbol, bàsquet, beisbol, natació o atletisme... van ser alguns dels esports que van rebre el guardó en un acte que va lliurar fins a 90 premis i que enguany canviava el seu format, dividint el certamen en dues gales, una primera per als més petits, per tal que hi poguessin assistir tots els familiars, i una segona pels esportistes més grans, juvenils, juniors i sèniors.

nit esport viladecans 2

A més de l'entrega de premis, durant la gala dels més petits, els familiars van poder gaudir d'un vídeo en forma d'agraïment a tots els pares i mares que porten als seus fills a fer esport, així com un segon vídeo on els petits esportistes transmetien als seus pares allò que els hi agrada que facin i el que no a l'hora d'entrenar i fer esport. Un acte que va cloure amb un refrigeri a la sortida del teatre.  

nit esport viladecans 4

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans