Més de 1.000 participants prenen part a la ‘Corre en Gran pels més Petits’

Imprimeix

Josep Puig i Sandra Gómez es van proclamar campions a la cursa dels deu quilòmetres

Gran èxit de la primera cursa solidària “Corre en Gran pels més Petits” de Sant Esteve Sesrovires organitzada per Gambaders Events i que va comptar també amb el suport de nombroses entitats i institucions, d’àmbit local, comarcal i nacional. Una cursa atlètica on han col·laborat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i el Sant Esteve Sesrovires Club de Futbol. Més de 1.000 corredors es van aplegar a la cursa, repartits en tres curses de 10, 5 i 1 quilòmetres i que han omplert de color els carrers del municipi durant tot el matí.

La pròpia Secretaria General de l’Esport ha donat suport a l’esdeveniment, amb la participació del seu secretari, en Gerard Figueras, que ha completat la prova dels 5 quilòmetres al costat del Director General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, l’Amand Calderó.

IMG 2950

El guanyador masculí absolut de la cursa de 10 quilòmetres va ser en Josep Puig i Serra amb un temps de 40’06’’, mentre que la guanyadora en la categoria femenina fou Sandra Gómez, amb un registre de 43’48’’. Pel que fa a la prova de 5 quilòmetres, els primers classificats van ser German Polo (19’13’’) i Ester García.

IMG 4262

Cal recordar que Gambaders Events és un col·lectiu que neix el gener del 2017 des del Centre Penitenciari Brians 2, conscients de la motivació creixent dels interns per les activitats esportives. Aquest projecte esportiu intenta posar en pràctica  tots els coneixements adquirits en les activitats que realitzen al centre perquè puguin adquirir-ne molts més durant el procés. Gambaders Events el formen set interns, juntament amb dues professionals del centre que són en tot moment agents/actius del projecte.

  IMG 4122

Redacció / Fotos: A. Companys