Cervelló celebrarà diumenge la 6a Cursa solidària

Imprimeix

La prova atlètica espera acollir al voltant dels cinc-cents corredors

Tot a punt per a la celebració aquest diumenge 18 de març de la siena edició de la Cursa solidària de Cervelló, organitzada per una comissió formada pels centres educatius del municipi, les AMPA i l’Ajuntament de Cervelló. Es tracta de l’organització de diferents curses dins d’una festa esportiva solidària amb la participació d’infants des de P3 fins a joves de 4t d’ESO del municipi, amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques.

Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 7.30 fins a les 15 hores. Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d’entre 3 i 16 anys.

Foto Cursa solidaria de Cervello

L’acte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de diversos comerços i empreses, pretén recaptar bàsicament productes d’higiene infantil com bolquers, tovalloletes, sabons, cremes, etc. destinats a famílies amb recursos limitats que es repartiran a través dels serveis socials municipals.

Des de la setmana passada i fins al mateix diumenge es poder formalitzar les inscripcions per participar-hi. Les aportacions dels atletes es fan el mateix dia de la cursa en el moment de la recollida dels dorsals. A canvi, els corredors s’emportaran una samarreta tècnica, una medalla i la satisfacció de ser solidari amb els seus veïns més desfavorits.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló