El Castelldefels Hockey Club tanca la primera volta

L’equip femení, que milita en la Divisió d’Honor, ocupa la darrera posició de la classificació.

Les castelldefelenques han arribat a l’equador de la seva competició. El conjunt del Baix Llobregat, que lluita per la permanència en el seu primer any a la màxima categoria després de dos ascensos consecutius, va finalitzar la primera volta en la darrera posició de la classificació amb un balanç d’onze derrotes i cap victòria. Ha estat l’únic equip que no ha pogut estrenar-se durant la competició.

Segons en declaracions a la web de la RFEH, la capitana del Castelldefels HC, Eva Calbó, explica que no “esperàvem una Lliga tant dura. El salt de la Primera a la Divisió d’Honor és molt gran però els resultats assolits han estat una mica decepcionats.”. Segons Calbó, la segona volta “serà complicada però tenim temps per treballar aspectes defensius i recuperar la confiança del nostre joc ofensiu i de mentalitat”. La jugadora té clar que l’objectiu cara a la segona volta és “donar el cent per cent de cada jugadora, disfrutar de la competició i conseguir una victòria sense obsesionar-se amb la permanència”.

Marçal Fontanals  - RFEH / Foto: CHC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix