El CD Aigüestoses, campió de la Catalunya CUP per Esquips

És la cinquena vegada que el club santandreuenc aconsegueix el títol

El CD Aigüestoses, de Sant Andreu de la Barca, es va proclamar campió de la Catalunya Cup de dards al vèncer en una èpica final davant del Piritoño CD, de Malgrat de Mar. El Centre Cultural Eudald Graells de Ripoll va acollir l’onzena edició. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Dards, va comptar aquest any amb la col·laboració del Club Dards Ripoll i del Lligues Adg.cat, i la col·loració espcial de NRD Multurimeda.

dardos santandreu 3

La Catalunya Cup és un torneig de dards punta d'acer, que es caracteritza pel seu format de joc un round robin d’equips mixtes, essent obligatori que com a mínim hi hagi una jugadora titular en tots els partits, una condició cabdal que ha revaloritzat els dards femenins. Es va desenvolupar amb un total de 14 línies de tir amb la participación de 13 equips. La primera fase es va disputar en format lligueta on cada partit es jugava, tots contra tots, al millor de 25 jocs al 501 doble out. Al Grup B, el CD Aigüestoses va ser el clar dominador guanyant amb comoditat els seus partits, mentre que el segon lloc va ser el Baix Camp A de Reus.

La segona fase de la competició es jugava a KO directe on els equips van quedar emparellats en que serien els quarts de final. Els santandreuencs van guanyar per 13-7 al Baix Camp B i es van classificar per semifinals. Ja a les semifinals, el CD Aigüestoses va guanyar al Palafrugell per 13-4 repetint encreuament i resultat que l'any passat.

dardos santandreu 2

El Piritoño i l’Aigüestoses van protagonitzar per tercer any consecutiu la final de la Catalunya Cup.  El partit va començar dominat clarament els de Malgrat de Mar que posar contra les cordes als de Sant Andreu de la Barca, que amb un 6-8 desfavorable van començar a igular el marcador per acabar la remuntada i guanyar per 10-13. Amb aquests resultats, el CD Aigüestoses es va proclamar campió assolint la seva cinquena corona, mantenint-se com l'equip que més vegades l'ha guanyat la Catalunya Cup d’Equips de dards.

Redacció / Fotos: FCD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix