La comarca tornarà a viure diumenge una gran jornada ciclista

Se celebrarà els 5 Pics de Begues i el Gran Premi Vila del Papiol

Tot a punt per a la cinquena edició de la marxa BTT 5 Pics de Begues. La prova tindrà lloc diumenge, 18 de març, a partir de les nou del matí amb sortida i arribada a la zona esportiva. La prova, organitzada pel Club Ciclista Begues, aplegarà 850 participants i s'ha convertit en la pedalada més important del Baix Llobregat. Els inscrits hauran de recórrer uns 43 quilòmetres en un circuit que es desenvoluparà íntegrament en el terme municipal, en els seus entorns i en el Parc Natural del Garraf, i amb un desnivell positiu d'uns 1.200 metres.

El recorregut passarà per pistes forestals i corriols, alguns d'ells privats, i es coronaran cinc dels majors pics de Begues. Aquest any, els pics seran la Penya del Moro (467 metres), el Sotarro (553 metres), la Morella, el cim més alt del massís del Garraf (593 metres), el puig de les Agulles (552 metres) i la Desfeta (524 metres). La ruta d'accés a aquests pics no es desvetllarà fins al moment de la sortida de la prova, que no és competitiva.

jornada cic.ista 5.begues

Desena edició

D’altra banda, també aquest diumenge 18 de març el Polígon Industrial Sud del Papiol serà escenari de nou d'una matinal de ciclisme de carretera per veterans i veteranes, puntuable per a la Xallenge Catalana de Veterans 2018. Hi participaran ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) de diversos clubs catalans. La competició, que rep el nom de Gran Premi Vila del Papiol, arriba enguany a la desena edició, El papiolenc Salvador Gálvez, del club Galvesport, guanyador de la seva categoria (Màster 60) els darrers anys, és l’organitzador de la carrera, que a més compta amb el suport de l’Ajuntament del Papiol i el Club Bici Muntanya del Papiol. L’any passat hi van participar quasi 200 ciclistes.

papiol ciclisme

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix