Avui comença el XIIIè Torneig Cadet de Bàsquet d’Esplugues

Barça, Joventut, Real Madrid, Estudiantes, València o Manresa, entre els equips participants.

Des d’avui i fins el 5 de gener se celebra en el Complex Esportiu Municipal La Plana d’Esplugues de Llobregat el ja tradicional Torneig de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues que enguany arriba la tretzena edició. Un torneig que s’ha consolidat com a referent en el bàsquet nacional durant les festes nadalenques. Una oportunitat única per veure en joc els jugadors que en el futur estaran jugant a l’ACB, NBA i fins i tot en la selecció espanyola. El torneig està organitzat pel CB Nou Esplugues amb la col·laboració de l’ajuntament d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

La fase prèvia –es jugarà avui dilluns, dimarts i dimecres- està dividida en dos grups: l’A format pel Regal FC Barcelona, ASEFA Estudiantes, València Basket i CB Nou Esplugues, i el B amb el DKV Joventut, Real Madrid, CB Múrcia i CB i Unió Manresana. La fase final es disputarà dijous. Cal destacar que el campió de la darrera edició va ser el Club Joventut de Badalona, segon va finalitzar el Regal FC Barcelona i el Real Madrid va ser tercer.

Marçal Fontanals / Foto: AP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix