Andreu Simon, campió de Catalunya de Curses de Muntanya

L’atleta vicentí va aconseguir el títol a la cursa de la Cameta Coixa a Miravent

L’atleta de Sant Vicenç dels Horts, Andreu Simon, es va proclamar campió de Catalunya de Curses de Muntanya després de finalitzar en el primer lloc de la classificació en la cursa de la Cameta Coixa que es va celebrar a Miravent (Tarragona) que enguany va arribar al seu desè aniversari. La prova va acollir alguns dels millors corredors del panorama d’aquesta especialitat esportiva.

cursa cameta 2018

podi cameta 2018 624x389

El vicentí, de l’AE Intempèrie, es va mantenir al capdavant de la cursa des del primer quilòmetre, imprimint un ritme molt alt que aviat va deixar al davant només als més forts. Simon va guanyar la cursa amb autoritat, travessant la meta amb un gest de ràbia, amb un temps d’1h52’’. Només cinc segons després va arribar el corredor andalús Mario Olmedo, que ja va ser segon en l’edició del 2017. La tercera plaça, i el subcampionat català, va ser per Diego Cardozo (AE Matxacuca).