Ja ha començat el Dakar 2012 amb participació comarcal

Laia Sanz, en la categoria de motos, és la representant que més opcions té per acabar en el podi al final de la prova.

La pilot de Corbera de Llobregat -foto-, que participarà per segona vegada consecutiva en la prova, estrena moto ja que durà una Gas Gas després de deixar Montesa. Marc Guasch, company d’equip, farà funcions de motxiller. Els reptes de la onze vegades campiona del món de trial serà millorar la 39ª posició que va assolir a la general i repetir la primera posició en la categoria femenina.

D’altra banda, Jordi Juvanteny tindrà de nou la col·laboració de José Luis Criado i Fina Román. El pilot santfeliuenc, que participarà amb un camió TGA 26480 MAN, tindrà el repte d’acabar en el Top 10 de la seva categoria (l’any passat va ser setzè). Una tasca complicada tenint el compte que els seus rivals inverteixen cada vegada més en disposar de camions més competitius.

Mentre, Xavi Foj repeteix, per vint-i-dosena vegada, en el Dakar. El molinenc participarà amb un Toyota Land Cruiser 150 (tindrà el recolçament d’un Toyota Hilux i un camió d’assistència). Foj comptarà amb Jordi Cervantes, que farà de copilot i de mecànic. L’objectiu serà imposar-se en la categoria T-2 que està reservada per als cotxes de sèrie.

Per endavant tenen 9.000 quilòmetres –des de Mar de la Plata (Argentina) fins a Lima (Perú), distribuïts en quinze etapes.

Marçal Fontanals / Foto: AP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
97

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix