La Volta a Catalunya tornarà a trepitjar el Baix Llobregat

Els participants travessaran la comarca a la darrera etapa, que tindrà un recorregut d’uns 155 quiiòmetres

La comarca del Baix Llobregat tornarà a ser protagonista a la Volta a Catalunya 2018, que enguany arriba a la seva noranta-vuitena edició. Ahir a la tarda es va presentar a la sala d'actes de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya la gran cita del ciclisme internacional en territori català, que se celebrarà dels pròxims 19 al 25 de marc.

1520866541257

1520866541653

Precisament, els participants recorreran diversos municipis a la darrera etapa -la setena, 25 de març- (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i El Prat de Llobregat). En total 154,8 quilòmetres amb sortida a L’Hospitalet de Llobregat i amb arribada a Barcelona. Una ocasió única per veure en acció primeres figures del ciclisme mundial (Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Romain Bardet, Fabio Aru, Dan Martin, Thibaut Pinot, Tim Wellens, Wilco Kelderman... a més dels grans ciclistes catalans del moment, els recentment protagonistes de la París-Niça, Marc Soler i David De La Cruz, uns Jordi Simón i Eduard Prades que tenen els seus equips convidats i la possible presència del terrassenc Antonio Pedrero).

voltaatalunya 486 3497

La Volta és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la WorldTour, pel que comporta un moviment aproximat d’uns 175 corredors, 70 cotxes i 20 motos, acompanyats per un dispositiu de 50 motos i tres cotxes dels Mossos d’Esquadra.

Per a més informació us podeu adreçar a http://www.voltacatalunya.cat

Redacció / Fotos: FCC-Volta a Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix