El Lleida Esportiu presentarà una triple denúncia contra Manzano i la UEC

El seu president, Albert Esteve, manifesta que “no entenc com el club pot tenir un personatge com aquest”

El Lleida Esportiu està decidit a dur als jutjats el lamentable succés que va passar diumenge al Nou Estadi Municipal de Cornellà de Llobregat després de la finalització del partit de futbol de Segona B que va enfrontar l’equip baixllobregatí i el lleidatà. Recordem que el director esportiu de l’entitat de la Terra Ferma, Jordi Esteve, va ser agredit pel director esportiu de la UE Cornellà, Andrés Manzano, tal com va reflectir l’acta arbitral i avalat pels Mossos d’Esquadra. Per tant Manzano, amb antecedents de la mateixa tipologia, s’exposa a una sanció penal si aquests fets violents acaben arribant a judici.

 2244471 29b3a78c

La Premsa del Baix ha tingut l’oportunitat de parlar amb el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, per conèixer la seva opinió. El mandatari ha recordat que el partit “es va jugar dins d’uns paràmetres de correcció” i afegeix que “el més sorprenent és que després de guanyar el Cornellà aquest senyor, amb una actitud xulesca, no només va agredir al nostre director esportiu sinó que també es va dedicar a donar clatellots als jugadors”. Esteve, a més, comenta que “l’àrbitre pensava que era un aficionat que havia arribat al túnel de vestidors, però per sorpresa els Mossos d’Esquadra van identificar al director esportiu del Cornellà com l’autor de l’agressió. La veritat és que la realitat supera la ficció”. El president també indica que “no vull pensar que hauria passat si haguéssim guanyat el partit.”

Cap disculpa

D’altra banda, Albert Esteve ha confirmat a La Premsa del Baix que la UE Cornellà no s’havia posat en contacte amb el club que presideix (al tancament de la notícia). De fet, el mandatari indica que “una vegada passats els lamentables fets vaig tenir l’oportunitat de parlar amb el president del Cornellà, Alejandro Talavera, i li vaig manifestar com un club com el que estava presidint tenia un personatge com Andrés Manzano. Considero que té un càrrec on cal donar exemple, encara que amb els antecedents que té justifica amb escreix la seva actitud del diumenge”. A més, Esteve es mostra contrariat com Alejandro Talavera, que va ser escollit com el representant dels clubs catalans a la Comissió de Clubs de Segona Divisió B a l’RFEF, pot permetre “enemistar-se amb entitats que ell representa.”

990 1456832063Esteve11Bona

A més, el president ha confirmat a la nostra publicació que el departament jurídic de l’entitat està treballant en dur al club verd i al seu director esportiu als jutjats: “Volem presentar tres demandes. Les dues primeres del nostre director esportiu i del Lleida Esportiu a Andrés Manzano, i una tercera del Lleida Esportiu a la UE Cornellà com a responsable de l’esdeveniment esportiu i la seva seguretat, així com a responsable del treballador.”

Sense resposta

Recordem que la nostra publicació està vetada per la UE Cornellà i el seu departament de comunicació i, per tant, no els podem oferir la versió del club que presideix Alejandro Talavera. De totes maneres estem oberts a qualsevol comunicat aclaridor que l’entitat verda vulgui fer-nos arribar.

 

Redacció / Fotos: El Segre-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix