Comença la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de beisbol i softbol

Aquest cap de setmana es juga la primera jornada amb la particiació del CBS Sant Boi, CB Viladecans i Projecte Softball Gavanenc

Tot és a punt per a l’inici d’una nova temporada a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de beisbol i softbol. A la primera modalitat esportiva hi participaran el CBS Sant Boi i el CB Viladecans, mentre que aquests dos clubs també participaran a la segona juntament amb el Projecte Softball Gavanenc.

Beisbol

Dels tres equips catalans a la Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor, el CBS Sant Boi és el club que més incorporacions registra. Amb un total de tres noves incorporacions, en contra de les tres baixes, el Sant Boi es queda estable pel que fa a les incorporacions. Dins dels nous jugadors destaquen Èric Paez i Maxwell Avallone – ambdós provinents del CB Barcelona – i Orlando Díaz. Finalment, pel que fa a les baixes hi ha les d’Anthony Díaz, Eduardo Rivas i Jonathan Linares.

IMG 7626 1170x820

D’altra banda, pocs moviments en el CB Viladecans. Amb tan sols una incorporació i dues baixes, la novena baixllobregatina ha acabat amb un recompte negatiu, al perdre un jugador més del que ha acabat incorporant. Javier Monzón serà el nou jugador que defensarà la samarreta del CB Viladecans. Per contra, els jugadors amb els quals ja no comptarà l’equip seran William Domero i Denny Niño.

28277117 879848648843133 4700990660654947670 n

La primera jornada tindrà els següents enfrontaments: CB Viladecans-CB Barcelona i CBS Sant Boi-Astros de València.

Softbol

El CB Viladecans estrenarà nou camp, compta amb una plantilla renovada i tindrà l’objectiu de millorar el sisè i setè lloc d’anteriors edicions. Mentrastant, el CBS Sant Boi de Xavier Civit afronta la nova temporada amb un equip molt renovat, mentre que el Projecte Sofball Gavanenc espera millorar els resultats de l’anterior campanya. La primera jornada tindrà els següents enfrontaments: CBS Sant Boi-Fénix valència, CB Viladecans-CBS Rivas i Dridma Rivas-Porjecte Softball Gavanenc.

projecte sof gava

El Projecte Softball Gavanenc té el títol de ser l’únic equip de Catalunya que participa en la Lliga Nacional que no ha registrat cap baixa en aquest període de traspassos. No només això, sinó té una nova incorporació. Es tracta de Judith Leyva, jugadora fins ara del CB Viladecans. Pel que fa a fitxatges de jugadores estrangeres, enguany no n’han registrat cap.

sant boi 750x350

Mentrestant, el CBS Sant Boi s’ha trobat amb el cas contrari de les gavanenques, ja que només té baixes (un total de cinc baixes, de les quals quatre han marxat a un dels rivals catalans directes, el CB Viladecans): Jessica Iborra, Aroia Goicochea, Alicia Rodríguez, Laia Peláez i Beatriz Parejo.

28167923 879848618843136 8965231456072329267 n

Finalment, l’últim club baixllobregatí, el CB Viladecans, ha incorporat Aroia Goicoechea, Laia Peláez, Jessica Iborra i Alicia Rodríguez, del CB S Sant Boi. Ha marxat Judith Leyva al Projecte de Softbol Gavanenc.

Redacció / Fotos: CB Viladecans-CBS Sant Boi-CB Viladecans

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix