L'esport universitari es va aplegar a Cornellà de Llobregat

Imprimeix

Diverses instal·lacions han acollit aquesta setmana les finals dels Campionats de Catalunya de sis modalitats esportives

Cornellà de Llobregat ha estat, del 6 al 8 de març, seu de les finals universitàries dels Campionats de Catalunya de diferents disciplines esportives. Les instal·lacions baixllobregatines –Estadi Municipal de Rugbi i Atletisme, Bou estadi Municipal de futbol i Parc Esportiu Llobregat- han acollit una competició que s’ha celebrat al llarg dels darrers mesos.

Handbol

El Parc Esportiu Llobregat va acollir les finals d’handbol. L’equip femení de la Universitat de Barcelona es va imposar a la final a la Universitat Autònoma de Barcelona per un clar 24 a 40, i en categoria masculina, la Universitat de Girona va guanyar a la Universitat Autònoma de Barcelona per un gol (22-21).

Futbol Sala

D’altra banda, el Parc Esportiu Llobregat també va ser seu de les finals de futbol sala. En categoria masculina, el guanyador va ser la Universitat de Barcelona, que va guanyar a la Universitat Politècnica de Catalunya per 0-3. I a la categoria femenina, l’equip guanyador va ser la Universitat Pompeu Fabra, que es va imposar als penals a la Universitat Ramon Llull després que el partit finalitzés amb empat a zero.

uni futbolsala

Rugbi

L’Estadi Municipal de Rugbi va acollir les dues finals. En rugbi 7 masculí, el campió va ser la Universitat Autònoma de Barcelona, que es va imposar a la Universitat de Barcelona per un ajustat 14-12. La Universitat de Girona va ser tercera després de guanyar a la Universitat Rovira i Virgili per 5-26. En la modalitat de rugbi 7 femení, l’equip de la Universitat de Barcelona es va proclamar campió després de vèncer a la Universitat de Girona per 22-10. En la lluita per al tercer i quart lloc es va imposar la Universitat Pompeu Fabra a la Universitat de Vic per 0-22.

uni rugbi

Bàsquet

En la categoria masculina, la Universitat Ramon Llull va guanyar el Campionat de Catalunya després de vèncer a la final a la Universitat de Girona per deu unts (62-72). Mentrestant, en categoria femenina, triomf de la Universitat de Lleida per 58-62 davant la Universitat de Girona. El Parc Esportiu Llobregat va ser la seu.

uni basquet

Voleibol

La Universitat de Barcelona va conquerir el títol en categoria femenina. Les barcelonines es va imposar a la final 3-2 davant de la Universitat Autònoma de Barcelona. I l’equip masculí de la Universitat de Barcelona es va proclamar campió després de vèncer a la Universitat Politècnica de Catalunya per 3-2. Les dues finals es van celebrar al Parc Esportiu Llobregat.

uni voleibol

Futbol

En el Nou Estadi es va celebrar les finals de futbol. L’equip femení de la Universitat de Lleida va vèncer per 4-2 a la Universitat de Barcelona. I en categoria masculina, la Universitat Ramon Llull va conquerir el títol davant la Universitat de Lleida (1-2).

uni futbol

A més, el passat 24 de febrer va tenir lloc el Campionat de Catalunya Universitari de Natació al Complex Aqüatic i Esportiu Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

Redacció / Fotos: UB-Xavi Vegas-Esports en Xarxa