El Descens de Sant Andreu de la Barca arriba a la seva 25a edició

Imprimeix

Els millors especialistes nacionals i internacionals es donaran cita en una competició puntuable per l’UCI

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de març se celebrarà la vint-i-cinquena edició del Descens de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi RockShox. Una competició de mountain bike puntuable per l’UCI, on es donaran cita els millors especialistes nacionals i internacionals del moment en les seves diferents categories.

descens 2

Dissabte començaran els entrenaments dels participants de 10 a 13.30 hores i de 15 a 18 hores. Diumenge també hi haurà entrenaments (7.30 a 8.30 h) i a les 9h començarà la competició amb la primera mànega (posteriorment es farà la segona).

descens 4

Àlex Oulego, actual president del Moto Club Sant Andreu, entitat organitzadora d’aquest esdeveniment esportiu, explica que amb motiu dels vint-i-cinc anys “ho volem celebrar perquè és una fita molt important” i afegeix que “ara mateix és la prova més important a nivell nacional, ja que s’apleguen més corredors amb una gran afluència de públic”. S’espera una gran afluència de públic en les dues jornades.

descens 3

D'altra banda, els organitzadors tenen previst organitzar una exposició de tots els cartells de les vint-i-cinc edicions amb les seves respectives classificacions, a més de l’exhibició de bicicletes d’èpoques antigues.

Redacció / Fotos: RSAB