El Descens de Sant Andreu de la Barca arriba a la seva 25a edició

Els millors especialistes nacionals i internacionals es donaran cita en una competició puntuable per l’UCI

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de març se celebrarà la vint-i-cinquena edició del Descens de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi RockShox. Una competició de mountain bike puntuable per l’UCI, on es donaran cita els millors especialistes nacionals i internacionals del moment en les seves diferents categories.

descens 2

Dissabte començaran els entrenaments dels participants de 10 a 13.30 hores i de 15 a 18 hores. Diumenge també hi haurà entrenaments (7.30 a 8.30 h) i a les 9h començarà la competició amb la primera mànega (posteriorment es farà la segona).

descens 4

Àlex Oulego, actual president del Moto Club Sant Andreu, entitat organitzadora d’aquest esdeveniment esportiu, explica que amb motiu dels vint-i-cinc anys “ho volem celebrar perquè és una fita molt important” i afegeix que “ara mateix és la prova més important a nivell nacional, ja que s’apleguen més corredors amb una gran afluència de públic”. S’espera una gran afluència de públic en les dues jornades.

descens 3

D'altra banda, els organitzadors tenen previst organitzar una exposició de tots els cartells de les vint-i-cinc edicions amb les seves respectives classificacions, a més de l’exhibició de bicicletes d’èpoques antigues.

Redacció / Fotos: RSAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix