El Club Bàsquet Cornellà presenta el projecte “Junts som més forts”

L’speaker, David Hérnández, i el fisioterapeuta, Adolfo Lázaro, participaran diumenge a la Zurich Marató de Barcelona amb la col·laboració dels jugadors i l’staff tècnic de l’equip EBA i el patrocini d’Ascensores Eninter

El CB Cornellà ha tornat a demostrar que l’entitat esportiva baixllobregatina és més que un club. Ahir va presentar el projecte “Junts som més forts”, que comptarà amb la col·laboració del seu principal patrocinador, Ascensors Eninter. Precisament a la seu de l’empresa, ubicada a Cornellà de Llobregat, es va celebrar l’acte, on es va donar a conèixer una iniciativa solidària.

cbc presentacio cursa 3

Els protagonistes

“Junts som més forts” és un projecte que té dos grans protagonistes: l’speaker del club, David Hernández, i el fisioterapeuta del CBC, Adolfo Lázaro. La seva amistat, forjada des de fa molts anys, els ha dut a córrer junts curses atlètiques, amb la particularitat que David va en cadira de rodes. Els dos abanderen els valors que des del CB Cornellà s’han fet seus: companyonia, amistat, solidaritat, cooperació i superació.

L’any passat ja van participar en la Marató de Barcelona, i enguany tornen a repetir però aquest cop amb un acompanyament molt especial, els jugadors i l’staff tècnic de l’equip EBA del CB Cornellà. “La iniciativa va sorgir al final de la Marató de l’any passat. Es va proposar al setembre a l’equip i una vegada que ens van donar el permís van començar a preparar-ho tot”, explica Adolfo Lázaro. El fisioterapeuta se sent “molt emocionant, ja que tan jugadors com la resta dels integrants de l’equip dedicaran una part de la seva vida personal a fer realitat aquest projecte que ens il·lusiona molt.”

cbc presentacio cursa

Adolfo té previst córrer tota la cursa atlètica, mentre que David tindrà l’ajuda de l’equip i staff tècnic del primer equip masculí, que empentaran la seva cadira de rodes per trams (42 quilòmetres -al voltant d’un quilòmetre cada integrant-). “M’agradaria donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el projecte. És una passada que l’equip pugui participar en aquest repte esportiu. Això demostra que no només són jugadors sinó també persones, són de deu. No tothom voldria acompanyar-nos en aquesta maravellosa aventura que gaudirem tots plegats aquest diumenge. De fet ja hem guanyat”, va dir en David.

Samarreta i repte

Cal destacar que tots ells lluiran una samarreta amb l’eslògan “Junts som més forts”. Una samarreta dissenyada a partir d’una fotografia presa durant la Marató de Barcelona de l’any passat. A més, l’Adolfo i en David tenen un repte afegit. A l’edició anterior van completar la cursa en 4h10’54’’, i aquest any s’ha proposat millorar la marca i situar-la entre 3h45’ i 4 hores.

cbc presentacio cursa 4

Intervencions

Durant l’acte de presentació el president del CB Cornellà, José Manuel Hernández, va voler agrair a Ascensores Eninter la seva implicació en el projecte: “L’empresa, que des de fa deu anys està vinculada amb el nostre club, torna a demostrar el seu compromís amb l’esport i la solidaritat. Li estem molt agraïts”. D’altra banda, José Carrasco, director comercial de l’empresa, va dir en la seva intervenció que “és una mostra de solidaritat. De fet el bàsquet és un esport molt solidari. Aquesta iniciativa representen els valors que vol reflectir el mateix esport.”

cbc presentacio cursa 2

D’altra banda, el regidor d’Esports de Cornellà, José Manuel Parrado, considera que aquesta iniciativa “és molt maca. És una iniciativa que es fa amb il·lusió i ganes que demostra que unes persones amb discapacitat són capaces de fer grans proeses en el món de l’esport. Jo que he corregut mitja marató sé el que significa”. Parrado també va valorar el fet que hi participi el primer equip: “amb els relleus que dóna un plus d’emotivitat i de compartir el repte. Això demostra que al darrere de l’esport no només hi ha competició sinó també humanitat. Cal valorar l’esforç de persones amb discapacitat com és el cas d’en David.”

cbc presentacio cursa 5


Redacció / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
113

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix