Sinués i Pacios guanyen la segona prova de l'Open Barcelona BTT

La competició, que es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts, va aplegar més de 330 participants

Sant Vicenç dels Horts va acollir aquest cap de setmana la segona prova de l'Open Barcelona de BTT 2018, a més de l'inici de la Kids Cup Barcelona per a principiants, alevins i infantils. Un espectacular circuit per Sant Antoni va ser escenari d’una competició que va aplegar més de 330 participants i va ser organitzada pel CC Trevol-Bikesports.

Mario Sinués (CC Amunt), líder de l'Open després de la seva victòria a Igualada, va repetir triomf, recorrent en solitari gran del circuit fins arribar per davant de Ramón Sagués i Sergi Oller, mentre que Nil Garcia va ser el millor sub23 classificat (5è). Per la seva banda, la victòria en fèmines fou per Mercè Pacios, mantenint els primers llocs de la cursa fins al final, sent Noemí Moreno l’única que li va poder seguir el ritme i completant la corredora Verrle Cleiren.

Els altres podis van ser Nerea Marfil i Mark Vilardell en cadets, Lidia Fuentes i Roger Colomina en júniors, en sub 23 fou Mar Soler qui pujava al calaix més alt del podi, i en màsters, Enric Martorell, Arnau Rota, Juan Antoni Asensio i Joan Carbonell van ser els guanyadors de les seves categories. També cal destacar la molt bona participació en les categories  infantils, on van poder gaudir d'un traçat exigent.

L'Open Barcelona de BTT continuarà el pròxim 18 de març a Sant Bartomeu del Grau.