La premsa esportiva reconeix la castellvinenca Núria Marquès

La nedadora del CN Sant Feliu va ser guardonada a la Gal·la Nacional de l'AEPD

L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló va acollir dilluns passat 26 de febrer la XXXVIII Gal·la Nacional de l'Associació Espanyola de la Premsa Esportiva (AEPD), que va guardonar als millors de l’any 2017. Una de les grans protagonistes de l’acte va ser la castellvinenca Núria Marquès. Va explicar després de la pregunta formulada per Ona Carbonell, presentadora de la gala al costat de Jesús Álvarez, el treball i esforç que realitzen per arribar on estan.

nm premis 2

La nedadora del CN Sant Feliu va participar en el Campionat del Món de natació paralímpica, celebrat a principis de desembre de 2017 a Ciutat de Mèxic,. Una competició on Marquès va brillar amb llum pròpia, ja que va aconseguir tres ors (100 esquena, 200 estils i 400 lliure), dos argents (100 i 50 lliure) i un bronze (100 papallona).

nm premis 3

La seva magnífica actuació en el mundial segueix les petjades dels triomfs obtinguts als Jocs Olímpics de Rio Janeiro 2016: or en 400 lliure i argent en 100 esquena. A tot això cal sumar-li en els excel·lents resultats assolits en dos Campionats d'Europa (2014 i 2016) i al Mundial de 2015.

Redacció / Fotos: NM-AEPD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix