Unes 15.000 persones visiten el Mediterranean Diving

Les exhibicions d’apnea estàtica amb presència de campions de renom, els batejos d’immersió i els equips de darrera generació, principals reclams

Ahir diumenge es va acomiadar la dinovena edició del XIX Mediterranean Diving amb xifres positives peral saló. Un total 8.300 metres quadrats que han aplegat a més de 140 expositors en una de les edicions més internacionals, ja que ha comptat amb professionals procedents d’Alemanya, Filipines, França, Itàlia, Mèxic, Portugal, Regne Unit, Tailàndia, USA, Açores i Madeira. El certamen va aplegar uns 15.000 visitants, xifra que es manté respecte l’edició anterior.

MD2018 2

La piscina ha estat un dels principals reclams al llarg del cap de setmana amb la participació d’apneistes de primer nivell com Miguel Lozano i Tewfik Blaoui. També, prop d’un centenar de nens i nenes han realitzat la seva primera immersió amb ajuda de la Unitat de Recolzament en Emergències Subaquàtiques, petits que s’han endut el certificat del seu primer baptisme reglamentari. La sala de Jornades Tècniques Professionals també ha estat de gom a gom en la majoria de conferències programades al llarg dels tres dies de fira.

Darreres novetats

Els fabricants i distribuïdors han aprofitat per exposar les seves novetats i els equips de darrera generació: neoprens, ordinadors, aletes, equips de captació d’imatge subaquàtica, etc. Les escoles i centres de busseig han promogut les seves sortides i han ofertat classes per a tots els nivells de busseig. I les Agències de Viatge han donat a conèixer les destinacions més originals però també les més tradicionals. En aquest sentit, els fons marins d’indrets com Mar Roig, Filipines i Maldives continuen sent les favorites. En la fira també s’ha constatat el creixent interés per destinacions més propers com la costa catalana o els fons marins de les Illes Canàries.

Reconeixement

El XIX Mediterranean Diving també deixa moments especials com el lliurament del guardó ‘Buzo de Honor’ que va rebre la doctora Mercè Vilanova. Una distinció que atorga cada any en el marc de la fira, la Historical Diving Society Spain.

Estrena

Per la seva banda, Promotur Islas Canarias, ha aprofitat la seva primera presència en el saló com a expositor per donar a conèixer el guanyador del II Open Fotosub Online Isla de El Hierro, Jesús Yerai Delgado, i per fer públiques les dates del XXII Open Fotusub per la Biodiversitat quese celebrarà del 19 al 21 d’octubre de 2018.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix