Núria Roig i Oriol Roca, campions del Català absolut de tennis

Les finals es van celebrar en les pistes de l’Accentennis de Sant Joan Despí.

La tennista del CT Tarragona i el jugador del RCT Barcelona-1899 es van proclamar campions del 105è Campionat de Catalunya Absolut XXXII Trofeu Joan Margets i Ferrer In Memoriam, en imposar-se a les finals disputades avui a les pistes de l’Accentennis de Sant Joan Despi.

Nuria Roig, que provenia de la fase prèvia, va derrotar a la final a la segona favorita de la competició, la tennista del RCT Barcelona-1899, Laura Pous, en imposar-se per 7/6 (2) i abandonament per problemes físics. La tennista de Reus es va classificar pel quadre final tot superant a la prèvia a la tennista russa del CT Andrés Gimeno, Ekaterina Tugarinova, a Olga Martínez (7-CT de La Salut) i a Judit Vives (2-CE Laietà). Ja al quadre principal, Roig va superar a Claudia Herrero (4-RCTBarcelona-1899) per 6/4 i 6/4 i a semifinals a Lourdes Domínguez(1-RCTBarcelona-1899) per 30/40 i retirada de la gallega.

Pel que fa a la competició masculina, el jove jugador del RCT Barcelona-1899 de només 18 anys, Oriol Roca, va aconseguir el títol en derrotar a la final al fins ara campió, el jugador del CT de La Salut, Carles Poch, per 7/5 i 6/4. El de Santa Coloma de Gramanet va disputar la fase de classificació en la que va deixar fora a Guillem Collado (Cercle Sabadellès-1856) i Gerard Gallego (CT Sabadell). Ja al quadre final, el campió va superar al jugador Bojdan Djurdevic del CT Hispano Francés per 6/1 i 6/4 i a l’hispà-canadenc,  Steven Díez per 6/3 i 7/6(4).