Esplugues inaugura la Copa Catalana de Trial de Nens 2018

Imprimeix

La prova motociclista va aplegar més de quaranta participants i va ser puntuable també per al Campionat Provincial de Barcelona

La Copa Catalana de Trial de Nens va celebrar la primera cursa de la temporada diumenge passat a Esplugues de Llobregat organitzat pel Moto Club Esplugues. Més de quaranta participants es van aplegar en una prova que també va ser puntuable per al Campionat Provincial de Barcelona–Trofeu Diputació- Memorial Miquel Martínez.

tiral nens esplugues 2

Aleix de la Fuente va ser el gran destacat a la categoria Taronja Iniciació. En Groc Aleví, la victòria va ser per a Pol Guillamet. Mentrestant, Carles Marsal va realitzar una cursa esplèndida en la categoria Aleví+8 i va finalitzar en primer lloc de la classificació. D’altra banda, Nil Riera és el primer líder de la categoria Blau Base Benzina després de superar tots els seus rivals. En la complicada categoria Vermell Promo, Gaudí Vall es va endur la victòria després de sumar  vint-i-cinc penalitzacions, nou menys que el segon classificat, Marc Piquer. Finalment, Bruno Aguilar va ser primer en la categoria Oberta.

Redacció / Fotos: FCM