Més de 2.000 atletes van participar en la primera Maratest del Prat

Roger Roca i Judith Corachan van guanyar a la distància dels 30 quilòmetres

El Prat de Llobregat va acollir, aquest passat diumenge 18 de febrer, la primera edició de la Maratest. Una prova atlètica que serveix per preparar la Marató de Barcelona que va aplegar més de 2.000 participants.

A la distància dels 30 quilòmetres, el guanyador a la categoria masculina va ser Roger Roca (Cerrr Igualada), amb un temps d’1h44’30’', seguit per Farid Khtira (Pratenc AA, 1h50’15’’) i Jose Manuel Pérez (Pratenc AA, 1h50’15’’). A la categoria femenina, la guanyadora va ser Judith Corachan, del Tricbm, amb un registre de 2h08’40’’. Cristina Prat (Prat Triatló 1994, 2h09’40’’) i Ruth Guillem (2h11’59’’)111 van ser segona i tercera respectivament.

maratest 2 resultats

maratest 3 resultats

D’altra banda, a la distància dels 15 quilòmetres, el primer classificat a la categoria masculina va ser Xavi Tomasa (CM Sígueme, 50’06’’). Marc Grajal (Ríos Running Team, 51’50’’), va finalitzar en segona psoició, mentre que Antonio Gadoy (Pratenc AA, 52’35’’), fou tercer. A la categoria femenina, la gunyadora va ser Marta Galimany (54’39’’). La segona fou Gema Barrachina (Bilbao Atletismo, 55’42’’) i en tercera posició Yolanda Ruiz (1h03’14’’).

Redacció / Fotos: Maratest

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix