Es presenta La Portals 2018

La prova ciclista, que se celebrarà el 8 d’abril, homenatjarà Albert Balcells, exprofessional de BTT

El Pavelló Esportiu Municipal Pau Ribas de Monistrol de Montserrat va acollir ahir a la tarda la presentació oficial de La Portals 2018, que enguany arriba a la novena edició el proper 8 d’abril sota l’organització del Club Esportiu La Taca. El periodista Toni Real va conduir l’acte i entre els nombrosos assistents, cal destacar la presència dels alcaldes i alcaldesses dels quatre Portals i els esportistes Kiku Soler, Àngel Edo, Israel Núñez, Ismael Ventura, Pepe Pedrero, Sandra Santanyes, Jaume Vilamajó, Marta Vilajosana, Francesc Sala, Emili Pérez, etc. Molts d’ells ja s’han compromès a participar.

presentacio laportals 3

Va presidir l’acte el director del Consell Català de l’Esport Toni Reig, l’alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miquel Rodríguez, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim VilaplanaEva Giménez, d’Asdent, el mossèn de Portals, Bernat Martorell, i l’homenatjat Albert Balcells així com l’organitzador de La Portals, Pepe Cuevas.

La Portals és una marxa no competitiva oberta a tothom, amb una participació limitada a 1.500 ciclistes (avui ja són 1.100 els participants que ja estan inscrits) que recorre els Portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar, Esparreguera i Olesa de Montserrat. Enguany, el recorregut serà de 60 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu.

presentacio laportals 2

Cursa solidària

La Portals solidària se celebrarà el dia 7 d'abril, comptarà amb un recorregut d’uns quinze quilòmetres i podran participar nens a partir de 7 anys. Els organitzadors tenen un acord de col·laboració amb l'Associació de DENT, malaltia molt minoritària que recull aportacions econòmiques per poder dedicar a la recerca de la malaltia. Un euro de cada inscrit es donarà a ASDENT. David Muñoz i Eva Giménez, pares d’en Nacho, un nen de set anys que pateix aquesta malaltia, tampoc es va voler perdre la presentació.

Homenatge a Barcells

L’exprofesional de BTT, Albert Balcells, serà el protagonista de La Portals 2018. Balcells va participar en el Mundial de 1991 i va ser campió d'Espanya.

presentacio laportals 4

Al llarg de la seva dilatada trajectòria es va imposar en quatre Campionats de Catalunya (1992, 1993, 1994, 1996) i en 1995 va arribar a ser el millor especialista espanyol segons el rànquing UCI. En 1998 va deixar la competició després d'haver-hi disputat quatre Campionats del Món, quatre d'Europa i vint-i-cinc de la Copa del Món. Posteriorment va assumir la funció de tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i en l'actualitat és organitzador de la Copa catalana de BTT, Volcat, proves de la Copa del Món de BTT, Campionats d'Espanya i proves de la Copa del Món de Trial.

Redacció / Fotos: CE La Taca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix