El CB Santfeliuenc, campió d’hivern del grup C de l'EBA

L’equip de Ferran Aranda acaba la primera volta amb un balanç d’onze victòries i tres derrotes.

El conjunt blau no hagut d’esperar fins la darrera jornada per aconseguir el títol honorífic de campió d’hivern. Els santfeliuencs van assolir matemàticament la primera posició de la classificació a falta d’una jornada per arribar l’equador de la Lliga després de guanyar aquest cap de setmana el seu rival directe, el Recambios Gaudí CB Mollet, en la pista vallesana. Un enfrontament que va ser la reedició de les semifinals de la Lliga Catalana fa quinze dies.

Tot i que resta una jornada –el CB Santfeliuenc descansarà ja que el grup està format per 15 equips- els de Ferran Aranda acaben primers amb un balanç d’onze victòries i tres derrotes.  "Estem molt satisfets de la feina feta fins ara, tot i que som  conscients que encara queda un llarg camí a recórrer. D'altra banda, penso que els jugadors han fet un treball escel·lente en una temporada amb nou entrenador, una nova manera de jugar i una nova filosofia. L'esforç i la qualitat dels jugadors ha estat clau per assolir aquests èxtis a la Lliga EBA i a la Lliga Catalana", explica l'entrenador.

Marçal Fontanals / Foto: FCBQ
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix